Mijn wensenlijst

Doe mee met het Satino Black kringloopconcept

Satino Black spaart het milieu. En ook jij hebt een belangrijke rol hierin! Doe mee met het Satino Black kringloopconcept en wij maken wc-rollen en papieren handdoekjes van jouw gebruikte kantoorpapier. Zo lever je je eigen grondstoffen voor een unieke duurzame toiletbeleving.

Bijkomend voordeel: gebruikt papier blijft in de regio waardoor er wereldwijd minder transport nodig is. Zo dalen brandstofverbruik en CO2-uitstoot.

Bewezen topkwaliteit

Satino Black hygiënepapier is van topkwaliteit. Dat garanderen wij, dat horen wij van tevreden gebruikers én het blijkt uit een groot aantal toegekende internationale milieukeurmerken.

Zo is Satino Black als enige hygiënepapier ter wereld Cradle to Cradle gecertificeerd omdat het aantoonbaar met 100% mens- en milieuveilige hulpstoffen wordt gemaakt. In het CO2-neutrale productieproces wordt uitsluitend groene energie gebruikt. Het FSC® recycled keurmerk garandeert 100% inzet van
oud papier als grondstof en het Europese Ecolabel erkent onze duurzame
productieprocessen.

Sluit je nu aan

Sluit je nu aan bij het Satino Black kringloopconcept en wij laten je zien hoeveel water, energie en CO2-uitstoot je dan bespaart. Ook ondersteunen we je volop in de communicatie hierover naar je medewerkers en bezoekers. Met het Satino Black kringloopconcept draag je concreet bij aan een duurzame samenleving.

Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan nu contact met ons op!